Vi sitter nu på färjan hem efter en av säsongens tuffaste bortamatcher.
Styrsö var det ända laget som tog full pott mot oss föregående säsong.
Det och den långa resan gjorde att vi var rejält taggade från start..

Första halvlek.

Vi börjar första halvlek riktigt bra där det är vi som för spelet och skapar chanserna. Styrsö spelar mkt på omställningar men känns som vi har bra koll på det. Vi får dock inte in bollen och dagen till ära är det varmt och man märker att orken tryter ju längre halvleken går.
Men med ca 3 minuter kvar av första får vi in 1-0 genom Bako som får en pass från David.
Efter detta får Styrsö sin klart bästa chans men Eric i mål gör en grym räddning så 1-0 står sig till paus.
I halvlek kändes det som vi har mycket mer att ge men samtidigt att vi borde haft bra mycket bättre utdelning.

Andra halvlek.

I andra ligger vi rätt i våra positioner och låter Styrsö ha lite mer boll i backlinjen men dom skapar inte något, känns som vi har bra koll på läget hela halvleken utan att själva spela jätte bra. I 80:e minuten flyttar Styrsö fram mer folk vilket skapar ännu mer ytor för våran livsfarliga offensiv och i 82: a minuten stänger vi matchen genom David som sätter 2-0.
Sen hinner vi även med 3 och 4-0 genom CH och Bako innan domaren blåser i pipan.

En rättvis och stabil seger i en tuff bortamatch och nu leder vi serien efter tre omgångar med 9 poäng och 9-1 i målskillnad.

Nästa vecka väntar IF Warta på hemmaplan på torsdag, då går vi givetvis för tre nya poäng!